Het tank station

Op ons tankstation aan de Westwal op Urk kunt u natuurlijk voor scherpe prijzen tanken.

ESSO Extra's

Niet alleen stellen wij uw loyaliteit op prijs, wij willen u er ook voor belonen. Wij vinden dat u iets bijzonders verdient uit ons aanbod van Esso Extra's cadeaus. Haal dus nu uw Esso Extra's kaart op en spaar punten om cadeaus te verdienen.

Image Description

Begin vanaf nu punten te sparen

U kunt uw eerste punten al verdienen zodra u uw Esso Extra's-kaart ophaalt. Telkens wanneer u tankt of smeermiddelen koopt bij een deelnemend Esso-station spaart u Esso Extra's-punten: één punt voor elke liter brandstof. U krijgt ook punten voor het kopen van bepaalde shopproducten en voor wasbeurten bij Esso-stations. Telkens wanneer u uw Esso Extra's-kaart afgeeft tijdens het betalen, vindt u op de kassabon het aantal punten dat u gespaard heeft.

Om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u een creditcard of geldige tankpas aan uw Esso Extra's-kaart koppelen, en zo telkens wanneer u brandstof aankopen betaalt met een gekoppelde pas ook punten sparen, ook als u uw Esso Extra's-kaart niet bij u heeft. Hiervoor schrijft u zich eenvoudig in en volgt u de aanwijzingen op de site www.Essoextras.com.

Loyaliteitsbonus
Komt u regelmatig bij Esso 25 liter of meer tanken, dan belonen wij u met extra bonuspunten.

100%* bonuspunten als u binnen vier dagen opnieuw ten minste 25 liter tankt;
50%* bonuspunten als u binnen acht dagen opnieuw ten minste 25 liter tankt;

* Zie de Algemene Voorwaarden voor verdere details

Uw Esso Extra's-account online inzien en beheren
U kunt wanneer u maar wilt uw Esso Extra's-account online inzien.

Zie hoe uw puntensaldo groeit en bekijk online hoe en wanneer u punten hebt verzameld. Als u uw persoonlijke gegevens wilt bijwerken of uw wachtwoord wilt wijzigen, dan kan dat eenvoudig via accountbeheer op www.essoextras.com .

Deel punten met vrienden en familieleden
Met Esso Extra's kunt u zelf punten of samen met anderen sparen. U kunt eenvoudig punten delen met vrienden of familieleden die ook meedoen aan Esso Extra's. Ga online en geef eenmalig punten of u kunt automatische punten laten overboeken. Op deze manier kunt u samen sneller de cadeaus bestellen waar u op uit bent.

Haal het onderste uit de kan met Esso Extra's
Door uw persoonlijke gegevens in te vullen, kunnen wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, van speciale aanbiedingen en reclame-acties die interessant voor u kunnen zijn

Esso Extra's. Beloon uzelf.


Mobil smeerolie

Uiteraard hebben wij een ruim assortiment van smeerolie, de meest gangbare soorten hebben wij in liter verpakking in onze shop staan. Hiermee kunnen wij 90% van het wagenpark bedienen. Alle andere Mobil smeerolie kunnen wij binnen 48 uur leveren, ook grootverpakkingen zoals 208l drums.

Als u op de volgende link klikt kunt u aan de hand van een keuzes zien welke Mobil olie voor uw auto het meest geschikt is: www.mobil.nl

Image Description

Tags

Openingstijden

Bakery Maandag t/m vrijdag

07:00u - 15:00u

Bakery zaterdag

08:00u - 14:00u

Pomp maandag t/m vrijdag

07:00u - 20:00u

Pomp zaterdag

08:00u - 19:00u

Contact Informatie

Adres
Westwal 1
8321 WG Urk
Telefoon: 0527 - 687080
E-mail info@westwal.nl