Sparen

Esso Extra's

Esso Extra's

Niet alleen stellen wij uw loyaliteit op prijs, wij willen u er ook voor belonen. Wij vinden dat u iets bijzonders verdient uit ons aanbod van Esso Extra's cadeaus. Haal dus nu uw Esso Extra's kaart op en spaar punten om cadeaus te verdienen.

Begin vanaf nu punten te sparen
U kunt uw eerste punten al verdienen zodra u uw Esso Extra's-kaart ophaalt. Telkens wanneer u tankt of smeermiddelen koopt bij een deelnemend Esso-station spaart u Esso Extra's-punten: één punt voor elke liter brandstof. U krijgt ook punten voor het kopen van bepaalde shopproducten en voor wasbeurten bij Esso-stations. Telkens wanneer u uw Esso Extra's-kaart afgeeft tijdens het betalen, vindt u op de kassabon het aantal punten dat u gespaard heeft.

Om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u een creditcard of geldige tankpas aan uw Esso Extra's-kaart koppelen, en zo telkens wanneer u brandstof aankopen betaalt met een gekoppelde pas ook punten sparen, ook als u uw Esso Extra's-kaart niet bij u heeft. Hiervoor schrijft u zich eenvoudig in en volgt u de aanwijzingen op de site. ( Www.Essoextras.com )

Loyaliteitsbonus
Komt u regelmatig bij Esso 25 liter of meer tanken, dan belonen wij u met extra bonuspunten.

100%* bonuspunten als u binnen vier dagen opnieuw ten minste 25 liter tankt;
50%* bonuspunten als u binnen acht dagen opnieuw ten minste 25 liter tankt;

* Zie de Algemene Voorwaarden voor verdere details

Uw Esso Extra's-account online inzien en beheren
U kunt wanneer u maar wilt uw Esso Extra's-account online inzien.

Zie hoe uw puntensaldo groeit en bekijk online hoe en wanneer u punten hebt verzameld. Als u uw persoonlijke gegevens wilt bijwerken of uw wachtwoord wilt wijzigen, dan kan dat eenvoudig via accountbeheer op www.essoextras.com .

Uw punten besteden
Zodra u deelneemt aan Esso Extra's kunt u kiezen uit een aanbod aan cadeaus die u in onze online catalogus kunt bekijken. Om met uw gespaarde punten een cadeau te bestellen, gaat u naar een deelnemend Esso-station en vraagt uw Esso-medewerker het gewenste cadeau te bestellen. U overhandigt dan uw Esso Extra's-kaart aan de Esso-medewerker.

Deel punten met vrienden en familieleden
Met Esso Extra's kunt u zelf punten of samen met anderen sparen. U kunt eenvoudig punten delen met vrienden of familieleden die ook meedoen aan Esso Extra's. Ga online en geef eenmalig punten of u kunt automatische punten laten overboeken. Op deze manier kunt u samen sneller de cadeaus bestellen waar u op uit bent.

Haal het onderste uit de kan met Esso Extra's
Door uw persoonlijke gegevens in te vullen, kunnen wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, van speciale aanbiedingen en reclame-acties die interessant voor u kunnen zijn

Esso Extra's. Beloon uzelf.